De beste (en meest verslavende) spelletjes voor smartphones

Smartphones zijn perfect voor het spelen van spelletjes. Het kleine scherm en het feit dat je je telefoon altijd bij je hebt, maken het het perfecte apparaat voor wat leuke spelletjes. Er zijn veel verschillende spelletjes om uit te kiezen, maar wij hebben hier de beste voor je op een rijtje gezet. Dus of je nu op zoek bent naar iets boordevol actie, of iets rustgevenders en ontspannends, wij hebben het voor je!

Temple Run

– “Temple Run” is een spel boordevol actie dat je op het puntje van je stoel zal doen zitten. Je speelt als een avonturier die moet wegrennen van een groep boze apen, en hoe verder je komt, hoe meer punten je verdient. Dit spel is perfect voor degenen die graag een beetje spanning in hun leven!

Candy Crush

– “Candy Crush” is een meer ontspannend spel, perfect voor als je een pauze nodig hebt van de drukte van het dagelijkse leven. In dit spel moet je drie of meer snoepjes van dezelfde kleur bij elkaar krijgen om ze van het bord te verwijderen. Met meer dan 1000 levels, zal dit spel u zeker blijven vermaken voor uren aan een stuk.

Dots

– “Dots” is een eenvoudig, maar verslavend spel, perfect voor als je een snelle oplossing nodig hebt. In dit spel moet je zoveel mogelijk stippen van dezelfde kleur met elkaar verbinden in 60 seconden. Met zijn minimalistische ontwerp en eenvoudige gameplay, is dit spel perfect voor degenen die iets willen dat niet vereist.

Club 2000

Slot is een klassiek slot spel dat al vele jaren bestaat. Het spel is eenvoudig, maar verslavend en perfect voor als je een snelle oplossing nodig hebt. In dit spel draait u aan de rollen en hoopt u op passende symbolen om geldprijzen te winnen. bekijk dit spel op club-2000.nl